Mt Kinabalu early trip....

>> Sunday, February 15, 2009

As short as I can tell :) the trip turn so wonderfull & lovely! yup of coz it was so tiring but yet everybody satisfied!

As early 330pm on the 13/2, we gather at Bandaran Berjaya, meet nokuro sumpit & gidong there ( hya c gidong ambi ni gmbar) ..hehe

on the way to Kinabalu Park, we drop by this nabalu area

Just love the view so much....
at Kinabalu Park, briefing session & suai kenal lah ba kunun
before leaving to Timpohon gate
buzy kunun urus barang masing-masing ada yg angkat sendiri ada minta angkat haha

alvin a.k.a defoo bopp, pini & well
haha kami lah ni lagi, aiks kupi p mana kau tu?
lagi lah dorangggggggg....
em...biasalah dorg ni, pantang nampak kamera, terus auto posing kan kan kan
and the journey begin, duhh ada yg kapus sdh
will continue lagi :)

29 comments:

Gallivanter February 15, 2009 at 9:34 PM  

I miss outdoor trips...

Gallivanter
http://www.danielfranklingomez.com

Johnny J. February 15, 2009 at 9:53 PM  

uinaaaaaaaaaaaaa....men siok kamurang!!!!1 huhuhuhuhu.. tu lah ko tiak bawaaaaaaaaaa sayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... ! LOL

XiGorX February 15, 2009 at 10:44 PM  

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

chegu carol February 15, 2009 at 10:58 PM  

im so the very jeles.

wahhh siap ada uniformed shirt lagi ah.

Nika February 15, 2009 at 11:13 PM  

Wah sioknya kamurang.... aiya terus sa rindu kg o.

Dayve @ sumandak February 15, 2009 at 11:16 PM  

waaaaaahhhhhhhhhhhhhh~ syoknya....

sumpitz February 15, 2009 at 11:39 PM  

dave..ko jeles kan hahahahahah.....

Zi February 15, 2009 at 11:49 PM  

sa sayang ko ohhh babeh...

kuai February 16, 2009 at 12:09 AM  

tu kesoronakan belum hilang lagi bebeh... walaupun sakit kepala.. tu hati masi senyum2 macam taik... budu2 kan.. hahahaha. BEST gilaaaaa!!!

defoo February 16, 2009 at 1:40 AM  

hahahaha!! siok ni byk cerita, tp skg kaki masi sakit la hehehe...

mamaii February 16, 2009 at 1:40 AM  

tatap syok!!! thanks to kuai! ;)

GuRaNgAk February 16, 2009 at 1:45 AM  

Best..!!
BuliBa Kalau Kamurang :D

Kay Stanford Jr Kastum February 16, 2009 at 1:46 AM  

Macam best oh... wah!

dogoes February 16, 2009 at 1:48 AM  

Sy rasa JELES ow biarpun sy pun ada p, entah macam mana lah dorang yang inda join tu.... fuhhhh....

Kay Stanford Jr Kastum February 16, 2009 at 1:53 AM  

Hmm?? Macam ada bunyi unggas?

Girllyen 'TM' February 16, 2009 at 3:00 AM  

jeles..........................

vicsmat February 16, 2009 at 4:00 AM  

haiii...knapa sia teda pigi ah.....best lah kamu...

tulun-mulau February 16, 2009 at 4:22 AM  

nokurogia kenen ni,

huhu... kaki saya masih step mcm katam2...

lenkali kita try tanah rata punya trip lagi ye...

Dayve @ sumandak February 16, 2009 at 10:23 AM  

Ke hadapan & balakang Encik Sumpit @ Mojo Jojo @ MIZ..

Bising ko di sana! Banci sia ko... Bikin panas...

p.s. aku tau otot-otot ko sekarang tengah sakit... Inda payah ko mo cover2 sihat & kuat macam milo kunun... Urang kuat pun asal naik gunung mesti ada sakit2 punya...

sumpitz February 16, 2009 at 4:53 PM  

aduhhh.....hahahaha..

dave> ckp jak kalau ko nda mampu utk naik hahahaha..

nokuro> terpaksa la ko nda buli makan katam sementara waktu ni hahah

Qhris February 16, 2009 at 4:58 PM  

whahaaaaa...yg tdk terpigi memang jeles la ni kan hehe..ba apa kata kita p ramai2 tahun dapan?? kc punuh tu gunung kan johnny? mesh?chegu carol? kay? girl & vic? hehe

Qhris February 16, 2009 at 4:58 PM  

dave ma sumpit..nanti kamu brlumba la p naik gunung lalala

kuai February 16, 2009 at 5:03 PM  

nokuro : mcm ko serender uda naik tana indak rata nih... hahahaha


Vic : ya napa ko nda pigi ah.. dei..

defoo February 16, 2009 at 5:37 PM  

dogoes, sy pun jeles owh wlupun sy ada pigi. hahaha!!!

ba p mana lagi kita lepas ni???

Qhris February 16, 2009 at 5:57 PM  

wakaaka defoo...sy pun jeles ni! ba aturr la mana mau p gia hehe

gracie February 16, 2009 at 6:05 PM  

uuui..aku pun jelos wakakaka

Dayve @ sumandak February 16, 2009 at 7:20 PM  

Ke KIRI & KANAN YBP (Yang Bikin Panas) Sumpit @ Mojo Jojo @ MIZ @ MAR,

Jan ko... Belum cuba... Belum tau... Jan ko tinguk kerudaian tu... Huahuahuahua! Bukan hobiku tu mendaki sebab hobiku main air saja...

Sis Qhris,

bbkk... hohohohho!

sumpitz February 16, 2009 at 7:41 PM  

la la la la la......sa jelos juga la tapi nda seberapa bis sa suda sampai puncak hahahhahaah.....

chegu carol February 17, 2009 at 12:57 AM  

uishhh sia ok ni kalu ada lagi trip mo naik. kepingin bangat!