Another sayang kinabalu - at Peak

>> Tuesday, February 24, 2009

Haha im still in the mood to upload some of our photos ..yalah masa di gunung hehe :P

at the peak..with my sis bopp & kuai

the others ..bangga ba ni ..feel good about it!

lepak-lepak..heran this time the wheater so good! thanks god!
me lah ..on d way up! nda tau what im doing this..hehe
ini mau turun sudah lah...mcm tidak penatlah kunun
all the way going down back to laban rata...huh jauh lagi tu mau jalan

biasalah mau mokirayou haha
this is us..before leaving from Laban Rata to Peak at 2am gitu lah :P ada yg mcm penguin haha
more photos also can be found here
k...jangan heran to be continued!

5 comments:

cLaiRe Bennet February 24, 2009 at 6:52 PM  

hehehe....kamu semua yg naik gunung masih ter sangat gumbira lagi kan kelihatan nya...hehehhe romantik lagi kamu naik on V day... ;)

btw, mau 4kali sy type tu word verify....ada kah sy mempunyai masalah penglihatan....hehhe

Qhris February 24, 2009 at 7:00 PM  

wakakkakaa claire! no comment tu penglihatan ko tu haha ..kesan tu lada putih kali! bah len kali kita atur k :P

GuRaNgAk February 25, 2009 at 8:54 AM  

Nive pic ow..Mcm tidak penat pun nmpk ko dlm gmbr kan..Padahal dlm hati, Tuhan saja yg taw tu kan Lumis hahaha.. :D

Qhris February 25, 2009 at 9:21 PM  

angak...wakakaka ko pun tau mcm mana kepenatan dia kan! tu lah kin heran..mcm mingmodel2 pula tu gmbar kan whaha...c nokuro la itu ambi..nasip dia pandai! hehe

Nika February 25, 2009 at 11:14 PM  

wah siok o kamurang naik gunung kan. Sa lama suda nda naik o maka dekat ja dgn rumah d kg.