Blog's award from Johnny Janggutan!

>> Monday, February 9, 2009

I got award dari si Johnny Janggutan …..thanks ah anway! kalu ikut malas ba tapi demi kawan, aku buat juga lah …Then I must passed this to others.. The tag lebih kurang begini kunun :

1. Copy Badge “2008 Cute’s Blogger Award” untuk diletakkan di blog anda
Ok! Sdh sy buat …. nah
2. Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda –Done perfectly!!!!
What do I know about JJ..(JJ c johnny Janggutan …)
-Knews him on BLOGGERS dari Kuai & Vic (kann??)
-Loves music so much!
-Talented..selain bergitar, bagandang…nyanyi pun pandai
-So much in love on PHOTOGRAPHY! ( sy tau ..& dia tulis lagi)
-Putih melepak tu kulit dia (dlm gambar lah..blm sy jumpa lg ni org, kembar dia sajalah)
-Suka tido & makan juga (sy teka saja ..tp sy rasa betul haha)
-Suka puppies ( ngam kah)
-Em…setakat ni tu ja basically sy tau pasal c janggutan lah :P
3. Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum pemenang seterusnya - ( 5 fakta & 5 hobi la )
Fakta
-Chinese look but not!
-Easily in love with cute2 things :P
-Loves animals so much …
-Adventureous ….(macam2 lah itu …in package)
-dislikes dishonesty, liar & yg tidak bagus2 lah
Hobi
-of coz traveling
-movie
-music
-collecting ….(adalah)
-photography ( baru2 jugalah)
4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyertakan nama mereka di blog anda.

Alalalaa janggutan, so sorry sy nda kasi jalan ni , selalu yg sy kasi tag..sumanya pemalas haha although dorg punya blog bagus2 and ada own style! ….sorry ahhh hehe :P

2 comments:

Johnny J. February 9, 2009 at 10:38 PM  

WAhahahaha.. nice name.. JANGGUTAN! wahahahaha.. But it's okay.. :P
Thanks anyway by doing this gila2 punya tag ni.. hehehe..

Ermmm.. almost ngam lah tu fact about me.. Ko tiru mah tu..!

Qhris February 9, 2009 at 10:46 PM  

heheheeee....blm gia sy jumpa ko jadi sy ambi yg sy tau lah..kalu nda nanti salah sy tulis pasal ko..tda2 pasal jd ppuan kah haha