Mount Kinabalu lagi...12-16 Feb 2009

>> Monday, February 9, 2009

and this is all the people ..."climber" a.k.a pendaki gunung kinabalu!

kuai & zi..jangan kamu, tough ma dorg ni

hehe..siapa lagi kalu bukan c kupi yg cumil

my sisters...ada p training TLDM lagi kunun....
mamai & sumpit..dorang mau berlumba siapa sampai duluan...
c well...dari Penang turus balik kg turus naik gunung, ngam kan? batis dia tagap sdh lah hehe
c danjoe...dr KL, antara tukang angkat c kupi hehe

gurangak...dingar2 takut kana gigit nyamuk ni dia haha

c tomkurus..dia mau buat recce buat parit sana gunung....


gidong...nasib tersisip ikut setelah merayu2 ..haha

alvin a.k.a defoo...awas kana suruh nyanyi la dia ni!
si opuhaw.....uiseh bagaya kan dia ma kamira dia..nda tau sepa dia gambar ni ...
nokurogia...ya memang dia nokurogia ...
& last not least..sy lah hehe...
mcm sy cakap...im excited! !

11 comments:

defoo February 10, 2009 at 4:39 AM  

Fulamak ko kasi kanal lagi semua ah!! Ngam laitu hehe..

Wel^Beiolman February 10, 2009 at 11:18 AM  

neves la sia kalu macam ni..haha...uncit la ni..haha..

Mell_f February 10, 2009 at 3:37 PM  

huhuhuhuhuhu..tu seja sy mampu cakap..tsk tsk

Qhris February 10, 2009 at 3:47 PM  

defoo...hehe mesti mau kanal2 ba..c nokuro sama opu sy nda kanal kama hehe

wel...duii hahaha takut uncit? tagap uda batis ko tu..jan risau hehe

mel..hehe tulah bah kau ...kalu nda ko pun ada tu kan :P

defoo February 10, 2009 at 4:04 PM  

wel, sy palan2 jak naik ni...dulu2 maybe la mo duluan smpai atas. tp skg slow n steady jak ni haha!! sama2 ba ki becerita2 smbil naik hehe

kuai February 10, 2009 at 4:45 PM  

cuba sa kira2 berapa urang yang sa bulum pernah jumpa in person ni..

.
.
.
ada 7 org juga la... wakakakaka...

ya, palan2 bah kita jalan... berabis dulu ambik gambar di tengah jalan... bukan selalu nampak hutan kinabalu... huhuhu

Gallivanter February 10, 2009 at 4:54 PM  

This looks like an introduction to X-Men. :-P

Gallivanter
http://www.danielfranklingomez.com

sumpitz February 10, 2009 at 4:56 PM  

wahahahahaha......d mana ko curi2 tu gambar semua...c nokurogia blm tau lagi ko curi gambar dia ....hahaha

Qhris February 10, 2009 at 5:09 PM  

alvin...hehe sy pun palan2 ni kali sambil2 ambil gambar :P no rush, harap sja nda ujan hehe

bebeh..nda apa, ni masalah kita kenal2 sambil kelitik2 tu katiak haha...

galliv..wanna join? hehe

sumpitz..tpaksa main curi kalu nda, nda kanal tu muka ba ..:P

sweetie~ February 10, 2009 at 6:15 PM  

c wel punya posing jgk la yg controversial.....kau mau isap tu butul ka wel? haha

sy surrender la naik gunung...cukup la skali...ehehe

gidong February 10, 2009 at 9:39 PM  

Ada kah saya merayu baru kana sisip ... paduli lah ko lumis wakakakaka