Kadus Entertainment Studded Nite - 18/10

>> Monday, October 20, 2008

Attended the Kadus Entertainment (KE) Studded Nite last saturday (18/10). Briefly the programme for that nite was run smoothly. Our local artist so sporting! Besides they sang, they also really dress to kill and joining the games! With the Red Carpet theme..everybody was enjoying taking photos as well :) nah nejoy part pf the photos ....

Jasonjay, Bobby, me, smallville,dengkos, ramesh (actually panas ba tapi mau jga lah minta puji)
mark@kadus, sumpit, me again hehe...& mamaii
the artists..claire, clarice, jenny & ivy ..huh pose habiss dorang nway the all so sweet & beautiful!
betcy, rose & elsy...lovely smile :)
Papier Mache was there .."multi pop" band from Tamparuli :)

Malvin Kalvin with the group ( hehe sory lupa nama pula)
Gideon...also 1 of the artist perform that nite
Ini Ayuki..at last terjumpa dia juga since knowing her 2005 thru tenet & ym ..huh galangas hehe
Ini butod @ julius, tdk sangka dia datang, also knowing him sdh lama jga :)
Aleaf...he won the best dress for men

Bernard ...he got a good voice bila nyanyi! kuat mongiup dia bilang, c tau bapa ko ..hehe
sweet couple ..moll & benn, ni pun at last terjumpa c moll kan3
fewit this is Jr...he wont the Mr Friendly on that nite..mmg pun dia friendly
Salute! thanks ya gogds for all the photos :) selalu dia tiada gambar ni, nah kotoh kc tgk sni hehe
lalalalalalaaaaalalalaaaaaaaaaaa

Will upload some more photo lagi lah soon :) mau tunggu from other photographer jga ni mau minta gambar ...


15 comments:

Adora October 20, 2008 at 9:59 PM  

Wah sexyyyyy ladey oh si mandak. Dpt hadiah lg tu.. kasi bagi2 kunun gia tu hamper

Beck the BandagedKnees October 20, 2008 at 10:15 PM  

haha! aramaiiiti baa lumis.. kamurg ni.. ^_^ hehe ok laa baa tu.. heheh u look lovely in here.. :D

aramaiiitiii!!..

P/s: hehehe patut laa ko berpeleseran lumis.. heheh tau2 tup2 uda ada pos baru ehehhe.. ;) bah...happy day! :D

kuai October 20, 2008 at 10:38 PM  

Lumis!!! sa mau kim salam sama Women in Black yang Sexy tu.. nasib sa tondu.. ahaks...

ko manang apa tu bebeh?! best dress? sexy? Friendly? or ko pajak suma ni?.. mana gula2 utk sa? hahaha...

Good Day k..:D

vicsmat October 21, 2008 at 6:13 AM  

wahh....punya main sexy ko sini, lumis!!

defoo October 21, 2008 at 6:25 AM  

^_^

mamaii October 21, 2008 at 6:43 AM  

uisehh!! ada muka sya jg ka lumi??! hahaha ;)

Nika October 21, 2008 at 6:01 PM  

Wow sexy o ni sumandak, menang hadiah apa tu? nanti kasi bagi ckit aa tu isi hamper.

Ayuki October 22, 2008 at 7:02 AM  

Eseh wahaha ada Ayuki sini. wei daling dr mn ko dpt ni gmbr2 semua nie. Sa pon mo oh..

GregChai a.k.a. teekay October 22, 2008 at 9:20 AM  

wah macam menang award ni, buli tahan. kalu pasal posing memang macam model :)

markiekadus October 23, 2008 at 12:09 AM  

kajen... bukan ada kana lakat-lakat sticker warna kuning kah di badan ko tu? wekekekeke... miss congeniality bah kajen sia tu malam tu... wekekekeke... mimang pun!!! Congrats kajen!!!

Dengkos October 23, 2008 at 2:24 AM  

wohhhhh... eeeeeeeee... arghhhhhh.. hrmmmmmm.... heishhhhhhh

dopeymooke October 26, 2008 at 8:53 AM  

weewwiitt! mandak laling....kotirags my heart kavagu o...hihihihi.....

Girllyen 'TM' October 28, 2008 at 9:14 PM  

wiwwet~~ Uhuk uhuk.. barabis ni siul.. hahaha.. Sexay~ yamm yam.. sadap tu hamper.. ahahaha.. uiseh.. si aleaf yang dapat best dress aah.. heee..

Bambangan @ Ony October 28, 2008 at 9:57 PM  

yg ada stiker tu sia ada ambil dgn angle yg lawa ni.. nanti sia upload untuk ko kio lumis

Qhris October 29, 2008 at 1:47 AM  

alalala bambangan...hehe cpattt la uplod ..gmbar2 dr tempat ko la ni blm nampak :)