bersukan...

>> Wednesday, August 20, 2008

hehe..1stly sorry for the non-quality photo tapi tak kan teda prove yg my friends is very2 multi skill kan...nah see, they suppose to be wakil negara ba ni to olympic tapi dorg tiada p tu peringkat pemilihan...

1. Mai...sorry lagi, coz ngam2 ko in-action so kabur yr photo.. next taim lagi lawan, ko kalah itu haha
2. Ps...training lagi nanti buli lawan sdh dorg c sumpit tu
3. Mesh..sy tau lah ko suka bola basar bukan ni bola kici, tapi manang jugalah kan
4. Sumpit..ko kana pakai kasut balley kalu main ni len kali, baru menjadi tu smash haha
5. Yang lain2 teda dlm gambar (tompok,cel,florin, adik ps) lain kali la kana gambar k..
:P
Look forward next game..c mamai atur tu badminton k ;)
Nah ada jga la gambar lain ...timakasihhhhh ma mr sumpit!

5 comments:

PelangiSenja... August 21, 2008 at 12:28 AM  

muahahah ada kama gambar sama bidiu tu sa ambil tapi sana hp adik la la lala ti la sa minta ... huaaaaaa cun apa sa pakai baju kerja main pingpong hahahaha

Qhris August 21, 2008 at 1:38 AM  

whahaha ok apa mandak...ba len kali lagi..tpi kita binton2 lagi la

mamaii August 21, 2008 at 10:41 AM  

me in action..hahaha

nel August 21, 2008 at 4:35 PM  

badminton ka next...klu main badminton...musti pakai high hill..pakai skot...sama blowse..yg lelaki pakai selipar jipun..wakakakaa

Qhris August 21, 2008 at 7:30 PM  

nell kalu brani kasi tutup la itu mata ba taim mai badminton.....hehe