Make me faublous make up workshop (14/3)

>> Monday, March 16, 2009

Just quick post la ni, so many things happend last week & 1 of it ini lah ni, attended the Body shop Beauty Make-up Workshop...Haha best! I like it very much :P since im not really into this make-up things..so consider I learn a lot lah :P

nah kunun...with make up then we look fabulous lah

my colleague..Mell, always look beautiful although with the mask..tp tu gaya lah juga mahal

fran..risau tdk dapat follow itu instruction how to cleanse the face haha
wonder..why all this brushes mahal..isk
the basic makeup we should have, the foundation, lipstic, eye shadow, eye brow ...etc

all the pencil things..lip liner, eye liner, mascara ...

im not good on this...since my bulu mata pendek..duh!

easy way how to apply the eye shadow...siok si sara
After the make-up (everybody try to do the natural look..hehe & sendiri buat ahhh) ..doesnt they look so sweet kan?
so...sapa2 mau mikap tu buli2lah sorg tulung..haha, kalu brani lah

4 comments:

Kris and Nadia March 16, 2009 at 8:19 PM  

yiii... sya pun mo oh try pg ni workshop but nda tau ... kalu ada lg bgto sya ah.. :) jeles ni tgk kamurang ber mekap2.. :) hihi

Qhris March 16, 2009 at 9:00 PM  

kris haha kana sponsor ofis tu lah pigi..tp mmg bodyshop selalu ada ni ajar2 mikap2..:) nda rugi join hehe

Gallivanter March 16, 2009 at 9:41 PM  

Awwwwwwww

Gallivanter
http://www.danielfranklingomez.com

Hahangai Avanus March 16, 2009 at 9:42 PM  

Ehh...mcm sa kanal oh si Fran...
Cuba gia ko try2 ckap sama dia.. C Lilis kirim salam blg...
kalu dia mc kenal dia ingat lah tu...
kalu dia blg..errr..sepa tu?? maybe dia tia ingat sa sdah lah tu... huhuhu...

Nway, enjoy sa tgk kmurg ni..heh