Happy Earth Hour!!

>> Friday, March 27, 2009

Earth Hour is an annual international event created by the WWF (World Wide Fund for Nature/World Wildlife Fund) ...what we should do? Just a very simple thing! off the light for only 1 hour bah...(830pm-930pm) to raise awareness towards the need to take action on climate change!

Happy earth hour & happy weekend!

jangan ambi kesempatan meraba dalam gelap! hehe

3 comments:

GregChai March 27, 2009 at 4:20 AM  

sia baru mau fikir teknik yang paling berkesan meraba ko sudah kasi iklan sini mana lagi buli semua orang ready sudah tu hehehe

bah happy weekend and selamat melaksanakan tanggungjawab...wah macam bunyi kempen mengundi pula hehehe

Dayve @ sumandak March 27, 2009 at 8:34 AM  

Soalan2 bonus sia...

1) Bisuk malam di pusakag pun mimang OFF kaitu lampu?
2) ada urang WWF di sana tu... Apa akan dia lakukan kalau Pusakag inda off lampu?
3) apa akan jadi sama KENTE?
4) Apa tindakan SESB dan MDP pasal ini Earth Day? Diorang support atau inda?
5) Apa tindakan sis kalau Earth Day? I mean kalau ngam2 sis di Pusakag? jeng jeng jeng... Muahahahahaha~

Qhris March 27, 2009 at 7:45 PM  

wakaaa dave...
1. tu org wwf saja tdk pakai tu baju KE, dia akan pakai baju earth hour
2. memandangkan diawal planning kente, earth hour tdk termasuk dlm jadual, jadi pusakag akan jadi suram2 sja lah..nda ble pdam lampu bissss nanti tu juri kana raba! haha

greg :) happy earth hour, nda tau sejauh mana keberkesanan kempen ni tp dari tidak cuba lebih baik drp tda langsung kan hehe..

ada teknik lain meraba...pura2 nda nampak kah haha