Thanks Greg @ TK for the tomyam!

>> Tuesday, November 18, 2008

Thank you very much to mr greg @ tukang kupi :). He sms a few of us..tanya mana lunch ni ari & so sorry lambat kan sy reply..then kuai tanya lagi, then ask lagi mr sumpit then last2 jadi lah sorg berjumpa di kadai 'tom yam" sinsuran..unfortunately for mr greg, he kepadasan pula tu tom yam...hehe till berpeluh2...next time we go the next shop lah kan ....nway thanks lagi sebab belanja sorg kio :) & sorry have to leave early ...tau lah sudah jam 2 :P

nah ..pura2 sija si greg tu ketawa sama tom yam dia...

kuai...pun suka tom yam ..biarlah berpeluh2 makan
ini sifu tom yam..suma org tdk habis 1 mangkuk, kalu dia nda ckup lagi tu ..
vic..fan of tomyam juga..pandai dtg sinsuran p cari..ngam kah vic?
Ini lah tomyam sinsuran...lain kali cuba tu tomyam lihing..kalu berani lah :P
P/S : thanks also for the tips & opinion :)

19 comments:

vicsmat November 18, 2008 at 11:26 PM  

wahh..capat ko upload ah....bilang tadi ko busy...sampat juga...

Yup! Tom yam fan la kunun ni...

kuai November 18, 2008 at 11:28 PM  

hahaha... bebeh I Heart u!... ko tulung lap a.k.a touch up sa punya peluh!!.. hehehe... XOXO

Qhris November 18, 2008 at 11:30 PM  

wekekkekek vic...tu boss kluar skijap, smpat lah uplod!

bebeh...hehe love u too!

Pelangi.. November 18, 2008 at 11:38 PM  

UIII BUYUK KORANG AH!! MAKAN SENDIRI2 AH!! ISKKK MAU KANA PASIK NI!! SA JELOSSS DOI BELIUR SA NAMPAK TU UDANG YUM YUM MAU BA TU TOM YAM

sumpitz November 18, 2008 at 11:39 PM  

bilang c greg tadi ko cpat2 mau balik pasal mau upload n update blog...sekali nga butul2 pula wakakakakakaak...

Girllyen 'TM' November 18, 2008 at 11:44 PM  

Siuk kamurang momom sana! Sya pun mau tomyam. sya blum momom lagini.. huhuh..

sumpitz November 18, 2008 at 11:45 PM  

tapi lumis napa jerawat sa nda kana tappuk ni adeiiii....

Qhris November 18, 2008 at 11:45 PM  

wakakak sumpit! sy test2 sja bahh...ngam2 teda boss ni lalalala

ps...unplan gini lah mcm ko nda tau haha, tp ujan jga ba..nasib ..kalu nda susah2 ko sabarang jln tarabang lg payung (kalu ada) hehe

Qhris November 18, 2008 at 11:52 PM  

sumpit! jerawat mau bujang buat apa d tapuk????????

girl laling...next time ko round sini, nda lari tu tom yam tu hehe

Pelangi.. November 19, 2008 at 12:13 AM  

kobihis sa nampak tu gambar huhu lapar sa laparrrrrrr... inda apa ti sa masak lada putih ranau sa sampur ikan masin hua hua hua silaka sa laparrrrrrrrrrrrrrr...

kuai November 19, 2008 at 12:18 AM  

punya men sadap tu lada putih ranau tu.... padasss!!!... uda sa masak stengah tuari..

Newton November 19, 2008 at 1:00 AM  

nyum-nyum.....
mengasih liur jak kerja mu ni ah...
hehehe

Pelangi.. November 19, 2008 at 1:30 AM  

haku masak terus sa post dalam blog naaa biar beliur kamu ha ha aha (padahal jelos berabis da ni)

GregChai November 19, 2008 at 2:18 AM  

meeeoooow :)

Beck the BandagedKnees November 19, 2008 at 10:02 AM  

^_^ great meeting then! ^_^ hehe.. sadap juga tu tomyam aaa.. lol.. i mean dlm pic tu.. lol

Lissa Dolly November 21, 2008 at 6:40 AM  

uhh liur ku tgk...ling p bawa lg durang Tom yam sana sebelah dragon pnmpang tu..uhh ling sedap lingggg smpai angkat pantat

Nayden79 November 21, 2008 at 6:37 PM  

Aik..di mana ni tampat ni. Susa mo cr kadai tomyam sadap d KK, suma pakai tomyam packet.. Mo yg mcm tu tomyam tailand sadapssss

belleOFranau November 22, 2008 at 1:19 AM  

tudu bangat lah..toyam lover juga sy neh..adaka tomyam lihing pula...?? di mana ada jual...sy mau pigi tarai (try) da'ah..eh...siou menyampuk

Ayuki November 24, 2008 at 11:17 PM  

ah? sepa sifu tom yam tu? sa mo calen dia kenen? ahahahha