Pesta Kobis - 15th November 2008

>> Monday, November 17, 2008

Last saturday i was at Kundasang, attending this Pesta Kobis. Nothing much different from previous years...cabbage still here and there with the same Minister do the launching... nah..just share u all a few photos lah ...:)

Me la mokirayou with the wakid full with kobis :P The Minister witnessing these guys peel the kobis...capat ba dorg kupas :) lajuuu tu lah suma org heran2 tingu ni Admire these young guys, they really2 have a good business during that day...1 bakul kobis (6 biji..only rm3) Foods from kobis..every year they have this cooking competition ...ni part of the food saja lah
Kiut kan ni strawberry kundasang :P
Nah...kamu org tau ka ni sayurrrrrr????? Nah tingu lah betapa murah tu sayur...kobis baru 80 sen ....
nahh ...lobakkk @ carrot :P dia bilang cerrot
Ini tu pokok misai kucing yg femes tu ..baik utk lelaki kunun kalu di buat jus... last...c belalang yg tidak mau kalah ma c kobis :)

Bah itu saja lah dulu...my story continue when I meet this Kuai ..hehe

7 comments:

GregChai November 17, 2008 at 3:39 AM  

kuat ko oh dapat angkat begitu punya banyak kubis.... :)

kuai November 17, 2008 at 4:34 PM  

sa lapar nampak tu JUKINI oo bebeh... sadap tu buat sayur sup terjun.. masak sama pucuk daun nya sekali... ahaks..

p/s : Jukini = mcm nama urang pula.. LOL

Beck the BandagedKnees November 17, 2008 at 5:37 PM  

Hehe! Siou oo kan!? lumis..? heheh smpi tu minister sendri pun pakai baju mcm kobis.. lol ^_^ hehe.. ko dpt angkat laa tu wakid..? haha! ^_^ nice2.. :D hehe

XiGorX November 17, 2008 at 11:45 PM  

punya men banyak sayur di dunia ni..kubis juga la sa paling suka...lalalalala

alongdagreat November 19, 2008 at 8:02 AM  

astaga napa si kuai posing cam tu di atas tugu sungai moroli tuh..hahahahah..

alongdagreat November 19, 2008 at 8:03 AM  

sy suka lagu si mesh..lagu kubis lalalalalal

海瓜子Andy June 2, 2010 at 2:56 AM  

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社