Halloween..

>> Wednesday, November 12, 2008

Huh...punya delayed and been long time tiada update since so bz with bermacam2 kerja...nway im going to start la ni clearing all the delayed posting which patut sy buat last2 week lagi ..hehe... k I started dulu la last2 week punya halowen, kira mau bangas but rather dr tidak dpostkan ..:)

This is me lah ...at the end we pandai exchange the costumes la pula, haha

us ...bermacam ragam

see...suma pandai beraksi kan hehe
part of the game of the nite, fearfactor food kunun & the mummy...tu icecream taste good mcm magarita pula hehe
and me...won somethin la kunun haha
k....will continue very soon with others , thanks kuai ah for the photo, ada tu org, sy minta2 gambar dr taun jipun..nda pandai bagi..nda apa lah :)

7 comments:

Beck the BandagedKnees November 12, 2008 at 6:38 AM  

;) yup... happening laa kunun kan..? :D jadi fallen angel kaa moi..? :D hot suite! :D meoww! argh! Argh! LOL ^_^

hottie baa ko ni lumis.. hehe.. ;)

Qhris November 12, 2008 at 4:33 PM  

next time ko join k beck, & i know ko pun tidak kurang hottienya hehe..tapi ko rock bebeh gia :P

Newton November 12, 2008 at 4:56 PM  

wah wah wah
panjangnya tanduk....
hehehe

Qhris November 12, 2008 at 5:34 PM  

nda ckup panjang tu newton hehe...

kuai November 12, 2008 at 6:06 PM  

bebeh... ko won the best costume for Lady's category bah!!.. Mantaps..;)

Qhris November 12, 2008 at 6:10 PM  

haha kuai...sy malu manang haha, bis teda2 gia tu hehe

Bambangan @ Ony November 16, 2008 at 9:35 PM  

hahaha sepa lah tu ha inda pandai bag gambar kan...