What womans wish??

>> Wednesday, January 14, 2009

Is it true? Yes for less work and more money..but palis lah to become a man haha

10 comments:

kuai January 15, 2009 at 12:06 AM  

hahaha... kurang asam... sa nda mau jadi lalaki... LOL

Qhris January 15, 2009 at 12:19 AM  

wakakaka bebeh...iya lain2 kalu jd lelaki sdh pula

Clarence January 15, 2009 at 1:35 AM  

kuai sama qhris, kamu harus dengar tu lagu beyonce..if i were a boy..

Qhris January 15, 2009 at 1:40 AM  

gini lah clay..ko tulung nnyanyi utk kami ..amcm???

GregChai January 15, 2009 at 3:30 AM  

Lumis, Lumis cuba gia ko tanya tu urang-urang dua alam mana yang bagus hehehe

Jan laba ko wish gitu, cuba ko imagine kalu semua perempuan wish gitu, nah matai ni dunia jadi dunia gay kan hehehe

mari cari kopi o kaw? :D

Wel^Beiolman January 15, 2009 at 11:47 AM  

mcm msg dia lelaki byk duit ka ni..haha..silap ni tau...less work more money?mana buli less work byk duit.,.haha...

Qhris January 15, 2009 at 3:31 PM  

greg...haha k i try asked yg dua alam ni, which is better hehe kan ..bahh kupi o pink lah :)

well..sy rasa msg dia lelaki ada duit tp still have to work hard? I guess tp suma org mau less work, more money kan? hehe tp impossible ba itu kan d dunia skrg, lelaki ka ppuan sama2 kena keja :P

Mell_f January 15, 2009 at 3:52 PM  

haha..bulih tahan oo tu perigi.

Qhris January 15, 2009 at 4:19 PM  

mell...kalu sy ada tu perigi lain2 sy minta kan haha

-Beck; the Bandagedknee- January 26, 2009 at 8:17 AM  

ouhhhh yeahhhh~ lol xD she made that request by accident baa.. lol i think she want to do no house chores baa tp tu perigi yg sala jawab wish lol.. ok juga tu.. rofl! lol