kesibukan melanda....

>> Monday, March 15, 2010

Every yearlah kan bila bulan March, mean tanda2 memang bulan2 seterusnya akan sangat sibuk! apa tidak events bersusun2 dihadapan....kerja bertimbun-timbun! blog pun akan terbiar tanpa kasih sayang....
my cute corner yg samak haha..
file2 yang sangat penting...:P
kertas kerja yg di sana sini...tiada ruang untuk apa2...
bahan rujukan....yg penting tp tdk tesusun
in..out tray yg sentiasa penuh....
last thing...sa tidak suka filing! haha tapi siapa mau buat untuk sa???


6 comments:

Uncle Greg March 15, 2010 at 2:40 AM  

punya main banyak dokumen yang mau kana proses ... sia paham keadaan ko, tapi sia rasa ko mimang buli handle sumua tu knowing you pandai urus kerja dengan tenang dan teratur ...

apa pun tu figurine sin chan ka tu?

minat pula ko sama sin chan ah hehe

Qhris March 15, 2010 at 2:43 AM  

greg haha...ya ba bz betul sdh ni, tu baru working paper, blm yg turun padang, kalu turun padang lagi huh...pingsan saja tdk

sinchan la tu hehe, tabung duit sinchan...kiut! tp doremon pun more cute :)

a.l.u.s March 15, 2010 at 4:12 AM  

Buli bah sya tulung..BUT mesti belanja tu chicken wings sadap!!! heheeheeh

Qhris March 15, 2010 at 5:06 PM  

lus the most benda sa tia suka 1) filing 2) berbaris tunggu giliran d mana2 lah buat urusan kerajaan haha..

:P buli bah tiada masalah tu tp kita tungu tu janji tarang bulan ..

Mell (tsm4) March 16, 2010 at 6:44 PM  

wahh mija penuh sampai teda ruang, but masi ada ruang untuk pii makan bah kan? mariii. :p



word verification: gesack
"gesack saja bah!".

Qhris March 16, 2010 at 11:37 PM  

:P merl ok saja kalu ko bawa??? d mana?? awas ko sana kalu tambirang...dush! haha gesack ah :P