Nite before RGP...6/12/2008

>> Wednesday, December 10, 2008

Nite before the RGP...we gathered at Jr residence to 'gotong royong" to do all necessary things for the Red Glam Party ....
We divided to a few group...ada yg gunting ribbon...ada yg kasi buat ribbon..kasi gam..kasi pin & arranging all the paper bags :) nah tu lah pelukis ribbon utk tu red carpet....itu 2 org tukang gunting tu ribbon & the next day tu nahhh...yg merah2 jadi back ground :P pandai kan sorg..
paper bags yg sudah siap....& kira completed lah our "gotong royong"
then ni kawan2 p proceed merehatkan badan & meceriakan minda .. ceriakan rupa paras mereka..hehe
kamu rasa sorg d mana ni? akhirnya...posing lah & ready for the next day!! masi ok ba dorg ni ..kamu pkirrr.hehe

k..next i will kasi banjir kamu org punya gambar masa RGP!!! haha

5 comments:

kuai December 10, 2008 at 11:59 PM  

Honestly bebeh... betul2 impressed pasal kamurang punya hard work ni..:)

XiGorX December 11, 2008 at 12:45 AM  

eh ... napa cam sa nda ingat apa2 tu pasal tu malam...bila masa kita ada begambar mcm tu ow...tipu ko ni...hebat ko punya super impose ow...hehehe

Qhris December 11, 2008 at 12:45 AM  

huahaha team work kunun ba bebeh hehe

Qhris December 11, 2008 at 12:48 AM  

hehe...mesh byk lagi tu ..tp nda apa sy reserved dulu lah haha

†bandaged-knee† †Broken-Medusa† December 11, 2008 at 10:24 AM  

hahah!! kalu byk urg mestilaa baa ok dorg tu.. lol sbb byk kawan kan lol.. :) heheh nice2 nice2 girl! lol.. santik bju ko kan moi.. aragang rasuk.. lol :)